Производствена база

Фирма УОРМТЕК ЕООД има собствена производствена база намираща се в с. Орешак, област Ловеч.

 
Проектиране

Проектиране

Проектирането е процес без, който е немислимо реализирането на дадено изделие. Всеки един детайл заложен в пелетните камини на УОРМТЕК  се обмисля, проектира и произвежда.

Инженерният отдел се ръководи от висококвалифицирани специалисти, утвърдили се в своята практика. Производството е немислимо без качествен проект. Всеки модел се проектира според вида на пелетните камини и мястото  на разположение в съответното помещение.

 
Производство

Производство

Следвайки точно даден проект, детайлите се изработват за съответния модел пелетни камини. Всеки детайл е стриктно поставен и изпробван, отговарящ на всички технически изисквания.

Електрониката, която е заложена за улеснение в управлението и запалването на пелетните камини е произведена от дъщерна фирма на УОРМТЕК. Това дава възможност да внедряваме в експлоатация нововъведенията на нашия инженерен екип, с което по-добре отговаряме на изискванията на нашите клиенти.

 

Фирмата предлага на своите клиенти  пелетни камини с водна  и въздушна риза.

 

Ако имате колебания от какъв модел имате нужда според вашия дом – не се колебайте да се свържете с наш сътрудник, който след оглед ще Ви предложи най-оптимално решение. Доверете се на  WARMTEK