Производствена база WARMTEK
Производствена база WARMTEK

УОРМТЕК ЕООД е дружество основано през 2011 г. с производствена база в с. Орешак, обл. Ловеч. Производител е на пелетни камини и пелетни камини с водна риза. 

Чрез дългогодишни инвестиции в оборудване за производството, фирмата  предлага на своите клиенти ефектни решения за икономично отопление чрез създаването на разнообразни продукти. Характерно е, че  детайлите се изработват специално за всеки един модел. Качеството на материалите,  точността при изработката и модерната технология, правят тези продукти една инвестиция, която има бърза възвращаемост, като едновременно с това ще се радвате дълго време на приятна топла компания и уют в студените дни.

Електрониката, която е заложена за автоматизация на управлението и на пелетните камини е произведена от дъщерна фирма на УОРМТЕК. Това ни дава възможност своевременно да внедряваме в експлоатация нововъведенията на нашия инженерен екип, с което по-добре да отговаряме на изискванията на нашите клиенти.

Стремежът е да се разработват индивидуални, отличаващи се не само със своята икономична експлоатация, но и с компактност и изтънченост в цветово отношение модели.

Гамата от пелетни камини УОРМТЕК следва тази насока, като предлага иновативни модели, които се характеризират с: ниска цена и лекота при инсталиране, спестяване  разходите за отопление, автоматично запалване, дистанционно управление, седмичен програматор, автоматичен контрол на температурата и лекота при използване,автоматичен контрол на въздуха,автоматично почистване на горелката, нула вредно въздействие върху околната среда, възможност за отопление на апартаменти и помещения от 30 до 200 кв. м.

Към тези основни изисквания добавете естетически външен вид, който се интегрира лесно във всяка среда, с възможност за изработка  в различни цветове и елегантна керамика.

УОРМТЕК е създадена с цел  все по-добро и по интегрирано използване на екологично устойчива енергия. Пелетните камини на фирма УОРМТЕК са добра инвестиция за Вашия дом.